Over GannAnalist

GannAnalist (voorheen: GannTrader), opgericht door Jan van Gemeren, is al jarenlang een gevestigde naam in de Nederlandse beurswereld en staat vooral bekend om zijn scherpe en concrete technische adviezen.

De filosofie en aanpak van GannAnalist

Het gedegen analyseren van de financiële markten is een samenspel tussen fundamentele- en technische analyse, in combinatie met een adequate ‘meting’ van sentiment.

GannAnalist heeft een jarenlange ervaring in het gedegen analyseren van uiteenlopende financiële markten en met het vertalen van deze analyses naar concrete adviezen. Door uitgebreide wekelijkse analyses en tussentijdse updates proberen we beleggen toegankelijk, volgbaar en aantrekkelijk te maken.

Zodoende zijn we altijd op zoek naar de verschillende kansen die de markt biedt om hierop onze abonnees te kunnen attenderen. Doordat we de gebeurtenissen op de financiële markten in een breed perspectief plaatsen kunnen we u een goed beeld schetsen van de verschillende kansen en risico’s.

We denken dat we u het beste kunnen helpen met een eerlijke, kritische en objectieve analyse van beleggingskansen. We vertrouwen erop dat u vervolgens zelf kunt beoordelen of deze kans bij u past, of dat u liever wacht tot de volgende kans zich aandient. Uw beleggingsbeslissingen zijn tenslotte afhankelijk van uw eigen persoonlijke beleggingshorizon en risicotolerantie.

Let wel, in koersen voorspellen geloven wij niet. We laten het aan andere analisten over om, blakend van zelfvertrouwen, hun nieuwe ‘gegarandeerde’ voorspellingen te maken. Wij zien het analyseren van de markt vooral als kansberekening. Succesvol beleggen is, naar ons idee, simpelweg de kansen zoveel mogelijk in je voordeel laten werken.

GannAnalist: service en kwaliteit

Voor meer informatie over GannAnalist en onze producten kunt u terecht bij onze GannAnalist Klantenservice. Daar kunt u antwoorden vinden op veelgestelde vragen en, mocht uw vraag niet beantwoord worden, contact met ons opnemen.