Brains & Analysis

Brains & Analysis

Brains & Analysis: uw instrument voor beleggingssucces!

Brains & Analysis is een professioneel wekelijks analyserapport (ruim 35 pagina’s), dat iedere zondagochtend wordt verstuurd via uw persoonlijke GannAnalist account.

Een abonnement op Brains & Analysis bevat:

  • Geavanceerde technische analyses met het accent op Gann, Elliott en cycli;
  • Wekelijkse prognoses voor het koersverloop op de korte- en middellange termijn van aandelenindices, grondstoffen, valuta en obligaties;
  • Concrete handelsadviezen, inclusief triggers en stop-loss niveaus;
  • Specifieke koers- en tijddoelen;
  • Tussentijdse alerts om u te attenderen op kansen of risico’s;
  • WaveRider: een tweewekelijkse analyse waarin aan de hand van analysemethodieken ontwikkeld door Gann en Jim Sloman, gecombineerd met enkele unieke astrologische analyses, krijgt u iedere 2 weken een diepgaande opbouwende analyse voorgeschoteld van de S&P500, goud en de euro regelmatig aangevuld met de DAX en AEX. Het accent van WaveRider ligt op tijdsanalyses: waar zullen de markten een draaipunt maken van stijgend naar dalend (of omgekeerd)? Verder geeft WaveRider u een duidelijk beeld van de middellange termijn beursverwachting aan de hand van grafische routemappen.
  • Zon, Maan, en uw Beleggingen: een tweewekelijkse analyse waarin er wordt gekeken naar zwaartekracht, getijden en de (psychologische) impact die dit heeft op mensen. Zo worden aan de hand van geavanceerde analyse technieken met opvallende precisie belangrijke omslagpunten geïdentificeerd.

Gratis proefeditie

Bent u nieuwsgierig geworden naar Brains & Analysis en zou u een editie willen lezen? Dat kan! Hier kunt u gratis en risicoloos een proefeditie van Brains & Analysis downloaden.

Brains & Analysis: een waardevolle partner

Brains & Analysis heeft al bewezen een waardevolle toevoeging op het beleggingsproces van veel beleggers te zijn. Meld u vandaag nog aan en profiteer mee!

Vraag een Brains & Analysis abonnement aan!
Uitleg van het bestelproces